Hoe kom ik op ideeën voor onze bruiloft

Leuke sites met ideeën voor jou bruiloft

Jullie gaan trouwen en zoeken ideeën voor jullie bruiloft, hier wat tips.

Als je vrienden al getrouwd zijn heb je vast wel in je hoofd, ja dat wil ik ook of nee, dat sla ik over. Als we dit of dat zo doen, gaat dat beter bij ons passen.
Er zijn genoeg sites die leuke tips geven voor een bepaalde bruiloft. Hier heb ik er een paar voor je.

www.theperfectwedding.com 

www.weddingplanner.nl 

www.weddingchicks.com 

www.lovemydress.net 

www.bruiloftinspiratie.nl 

www.trouwen-bruiloft.nl 

www.greenweddingshoes.com 

Pinterest zit vol ideeën voor jou bruiloft

Op mijn site schrijf ik regelmatig een blog met leuke ideeën die ik op bruiloften zie, of ik denk mee met het bruidspaar, van het ene idee komt het ander. Lees mijn blog over leuke ideeën voor jullie trouwdag.

Een andere geweldige bron, is het sociale media platform Pinterest. Hier kun je virtuele prikborden maken.

Ook kun je eindeloos ideeën in inspiratie vinden. Er zijn borden met alleen maar bruidsjurken, bruidstaarten, decoratie of bv een vintage wedding. Maak je eigen borden, past iets niet helemaal, verwijder de pin dan, houd hem up to date.

Als je kijkt op pinterest naar foto’s die je wilt tijdens je fotoshoot, kijk dan vooral naar de sfeer en niet naar de pose, het gaat er vooral voornamelijk om wat bij jullie past.

Dit is mijn pinterest site: pinterest.com/photosandfeelings

De basis voor jullie bruiloft

Het belangrijkste is dat er op een bepaald moment een basis staat, waarmee je verder gaat spelen.
Er is een moment tijdens de planning dat je beter weg kunt blijven van nog meer inspiratie. Mijn ervaring is, dat mensen van gedachte veranderen wanneer de tijd strekt. Helaas is op dat moment de meeste voorbereiding al gepland en het werk al gedaan. Nieuwe ideeën kunnen dan juist nadelig zijn. 

Geniet vooral van de voorbereiding, maak het je niet te moeilijk en vraag eventueel hulp. En soms is het zo less is more…
Wil je heel veel inspiratie, download dan mijn weddingguide op de homepage van mijn site, zodat je je niet meer hoeft af te vragen, hoe kom ik op ideeen voor onze bruiloft.

Veel plezier en succes met het organiseren van jullie bruiloft.

Liefs Vera

Dec 11, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *