Bloemen op je bruiloft, hier een tip.

bloemen op je bruiloft

In deze blog lees je een tip over het nog meer eigen maken van je bruiloft, met bloemen. Wie wordt daar nou niet vrolijk van.

Hoe kom je erop vraag ik het bruidje. Ik ben een dag van te voren al op de trouwlocatie. Ze zijn nog druk bezig. Het is hard werken met familie en vrienden, echter ook wel een soort van voorpret dat zie ik zo.

En dat is me een plek, de trouwlocatie, wauw. De achtertuin van papa midden in het bos.

“Ik had het lang geleden al gezien en wilde het maken boven onze tafel met zijden bloemen. Echter het was er nooit van gekomen”. Op je trouwdag wordt het werkelijkheid zie je wel. Bovendien zijn sommige dingen zijn gewoon een kwestie van doen. En op je trouwdag is dat wel echt de moeite.

Nou moet ik zeggen, alles was tot in de puntjes verzorgd. Maar een bloemenzee boven de dinertafel, doet zoveel met een ruimte. 

Last minute voorbereiden bruiloft

Het was ontzettend warm de dagen voor en op de trouwdag van dit lieve bruidspaar. Daarom hingen de bloemen dan ook al snel slap. Op de trouwdag zelf, hebben familie en vrienden nog gewerkt aan de bloemenpracht boven de dinertafel. Het zag er prachtig uit tijdens het diner. Zo zie je dat je misschien nog wat hulp nodig hebt last minute, zorg
dat je op iemand kunt rekenen, zodat je niet zelf op je trouwdag nog aan het werk moet.

Nog wat tips voor een idee als deze? Ten eerste zorg dat wat je wilt toevoegen aan moois op je dag bij de sfeer en omgeving past. Ten tweede, vraag een expert om tips of hulp, of zorg dat je al een x een try-out hebt gedaan met je idee. En boven alles, geniet van wat je verzint en maakt voor jullie trouwdag.

Ik ben benieuwd naar meer van dit soort originele ideeën. Als fotograaf wordt ik erg vrolijk van bloemen op je bruiloft. En tot slot ben ik benieuwd wat jou ideeën zijn voor jullie bruiloft?

Meer tips voor leuke ideeën op je bruiloft? Lees de blog met leuke ideeën op je bruiloft. https://photosandfeelings.nl/2020/07/13/leuke-ideeen-voor-jullie-trouwdag/ Een mooie site als greenweddingshoes.com heeft ook toffe ideeën voor bloemen op je bruiloft.https://greenweddingshoes.com/category/diy-ideas/flowers/

Dec 3, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *