Haar en make-up op je bruiloft

Perfecte look op je trouwdag

Huur een professional in voor je haar en make-up op je trouwdag. Niet alleen om de perfecte look te krijgen, maar het is ook zo fijn om echt eens een keer jezelf lekker te verwennen.

Het zou ook zomaar kunnen dat je iets in je hoofd hebt, maar dat je erachter komt het het toch niet helemaal ‘jij’ bent. Een trouwjurk kan ook zomaar net een ander kapsel vragen. Als je jurk achter bijvoorbeeld erg mooi is van boven, dan is het wellicht erg mooi, omdat ook te zien op je trouwdag.

Maak een proefafspraak voor je trouwdag bij de visagist en kapper

Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je ook tijd neemt tijdens de bruiloft voorbereidingen. Ben zeker van je kapsel en make-up, zodat het op die dag ook precies is zoals jij wilt. Ook dat is al de voorpret en jezelf een keer eens verwennen.

Een rustige make-up, juist uitpakken op je trouwdag, probeer het van te voren, bekijk jezelf in de spiegel, geef je jezelf een vind ik leuk of ga je toch iets anders proberen.

Afhankelijk van waar je gaat trouwen, kan ik wellicht suggesties geven van mensen met wie ik goede ervaringen heb gehad. 

Je kunt gaan voor iemand die of visagist is of kapper, maar je hebt er ook die in beiden gespecialiseerd zijn. Zorg er in ieder geval voor dat er een goede match is, het zijn toch de eerste uren van je trouwdag, die je met hem/haar meemaakt.

Dan nog een kleine tip qua kleding tijdens haar en make-up.
Zorg dat wat je aantrekt gemakkelijk aan en uit kan en niet knelt,
zodat je het later ziet. Voor fotografie en film is het mooi als het witte
of een zachte kleur heeft. Denk aan een mooie zijden kimono, vergeet niet te strijken.

Zorg ervoor dat het hele plaatje matched, geen straf toch af en toe jezelf laten verwennen. Op mijn pinterest vind je wat voorbeelden voor trouwkapels https://nl.pinterest.com/photosandfeelings/haar-en-make-up-op-je-bruiloft/

Geniet van de verwennerij, een mooie start van de dag.
Wil je heel veel info download dan mijn trouwmagazine die te vinden is
op mijn homepagina https://photosandfeelings.nl/

Feb 5, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *