liefs Vera

Als je de baan wilt die past als een jas, moet je terugkijken naar je jeugd, zeggen ze. Ik heb dat de afgelopen jaren veel gedaan.

Niet dat mijn job als fotograaf niet meer leuk vond, integendeel. Ik miste alleen dat allerlaatste stukje, emotie en beweging.
De afgelopen jaren ben ik daarom veel gaan leren over videografie. Het heeft veel raakvlak met fotografie maar lijkt simpeler dan het is. 
De cirkel voelt rond als ik terugkijk naar m’n jeugd. Altijd in de weer met de oude 8 mm film van m’n ouders, de muziek, ik voelde me een echte DJ.

Newbornfilms  en trouwclips maken is een nieuwe passie, ik houd van uitdagingen dus combineer ik ze  in een fotoshoot met fotografie.  Beeldmaker,
bruids-film- & familiefotograaf 
uit het zuiden van Nederland.

meer over vera

avontuurlijk en in beweging

Hoi met Vera, leuk dat je er bent, je ziet mij hierboven met fotocamera en drone richting Rome fietsen.
Net voor de wereld op z'n kop stond is deze fotograaf uit Zundert alleen naar Rome gefietst. De ene  fotogenieke plek na de ander. Wat een geweldige  weken waren dat.

En dat is ook wat ik het liefst doe als  bruidsfotograaf en tijdens familieshoots. In beweging zijn ontdekken, durven en doen. Zijn jullie ook zo? Dan ga ik graag met jullie op avontuur.

Een grote wens is dat dat ik als trouwfotograaf of trouwvideograaf een bruiloft vast mag leggen in Italië, wat  heeft die plek m'n hart gestolen. We hebben de hele wereld gezien met onze backpack, maar Italië heeft het allemaal.


Met mijn man, 2 vrolijke kids van 15 en 16 jaar en een lieve hond, wonen we in een heerlijk huis aan de rand van Wernhout in de gemeente Zundert ( 15 km ten zuidwesten van Breda). 
Zelf gebouwd, wat een klus en wat nu de fotostudio is, is jarenlang ons woonhuis geweest.

In 10 grote stappen loop ik naar de fotostudio, een fijne plek waar ik fotografeer, wanneer het weer het buiten niet toelaat of als een ‘strakke’ foto aan de muur de wens is.

Ik ga ook heel graag  de natuur in, naar het water, een mooie stad. Ik ben gek van de zee, vaak stapt deze trouwfotograaf dan ook met een  bruidspaar de auto in voor een heerlijke  fotoshoot aan de kust. En wat dacht je van een gezinsfotoshoot, lekker ravotten aan het strand en uiteindelijk uitpuffen tijdens het gouden uur, waar je langzaam de zon in de zee ziet zakken en ik losga met het prachtige licht.


Waar ik erg enthousiast m’n bed voor uit spring is een mooie bruiloft. 
De energie en de gezonde spanning op zo’n dag, maakt het elke keer ook voor mij een feest.

Na meer dan 190 bruiloften ( ik kan het zelf amper geloven) heb ik veel ervaring opgedaan qua momenten en sfeer. 
Het is jullie dag, ik zorg, zonder dat het opvalt, al het mooie vast komt te liggen. De meest relaxte en natuurlijke fotografie ontstaat, wanneer jullie in het moment zijn.

Op de trouwdag ‘vertel’ ik graag jullie verhaal. Waar je het ook gaat vieren of wat je ook gaat doen, zorg dat het ‘jullie’ geweldige bruiloft wordt. Een dag vol plezier, gelach, emoties, samen met de leukste mensen om je heen en natuurlijk hoop ik daarbij als bruidsfotograaf en videograaf aanwezig te mogen zijn.

Wat wordt jullie verhaal, laten we afspreken en vertel het me.
Geniet van wat komen gaat.

trouwVIDEOGRAFIE en newbornfilm

Trouwfotograaf

jullie Bruiloft

familie

het zonlicht
dat in de ochtend
door de gordijnen piept

m'n cameratas staat klaar
op naar 'n lief bruidspaar
ik geniet met ze mee
en leg de heerlijke
momenten vast
 

m'n favoriete dag?

Ik houd van 'echte' momenten. Saai poseren en 'say cheese' staan dan ook niet op het menu.
Heeft je bruidsjurk een sleep van 4 meter, ga op zoek  naar een andere bruidsfotograaf. Avontuur en beweging dat  is waarom ik bij je mag komen op jullie trouwdag.

avontuur en beweging

ik wil feesten

There's nothing quite like the beauty of the great outdoors when it comes to taking photos. I'm currently on a mission to take portraits at all 58 US National Parks.

NATIONAL PARKS

Instant coffee? No thank you. I'll wait the extra minutes for a fresh roasted French pressed coffee any day. My mornings aren't complete without a hot cup of joe. 

FRENCH PREsS COFFEE

zijn we een match?

14 jaar geleden mocht ik voor de eerste keer een bruiloft fotograferen.
’t Bruidje was juf. De kinderen zongen een lied over hun juf haar mooie jurk, maar.... ze had een broek aan. 

Die gezichtjes van die kids toen ze erachter kwamen dat het lied de prullenbak in kon, geweldig.

Heel wat #dejufgaattrouwen bruiloften verder, zoek ik steeds weer naar die leuke verhalen.

Die kleine details die bij een stel passen, deze trouwfotograaf vergeet ze niet op jullie dag.

leuke verhalen

hoe het begon