Wat nemen we mee tijdens de fotoshoot op onze bruiloft?

Props en accessoires tijdens de fotoshoot op jullie bruiloft

Er zijn vele accessoires en ‘props’ die je bij je bruiloft fotoshoot kunt gebruiken om de foto’s op te pimpen en ze ‘jullie’ te maken. En dat laatst is erg belangrijk, neem mee naar de fotoshoot wat bij jullie past want eigenlijk zijn jullie tweetjes alles wat er nodig is.

Trouwboeket

Te beginnen met boeketten en bloemen, de kans is groot dat je een bruidsboeket hebt op je trouwdag. Heeft het boeket de kleuren van je thema dan is dat een mooi accent voor de rest van jullie trouwdag.

Draag je dan ook nog een sluier dan kun je daar zeker wat mee tijdens de shoot. Sieraden kunnen een grote betekenis hebben, geef het vooral aan wanneer een sieraad belangrijk voor je is.

Trouwschoenen

Ja trouwschoenen en denk dan bijvoorbeeld aan heel iets anders, een flinke hak met een kleurtje, of grote laarzen zodat je door de wei kunt stampen. Je hike schoenen omdat jullie van die fanatieke hikers zijn op jullie vakanties. En neem dan ook meteen je rugzak met champagne en stokbrood mee. Tja en waarom dan niet meteen je tent. Heb je nog ergens een vintage koffer liggen?


Als je tijdens de fotoshoot andere schoenen aantrekt, houd je je ‘echte’ trouwschoenen droog en schoon. Of wellicht vind je het fijn dat je trouwschoenen gewoon lekker zitten, maar zien ze er iets minder hip uit, ideaal dus om tijdens de fotoshoot even los te gaan.
Op de onderkant van je schoenen kun je een quote zetten als je dat grappig vindt.

Hobbies op jullie trouwfoto’s

Je liefje is een fervente gitaarspeler, hoe leuk is het dan dat de gitaar meegaat, eh uiteraard verwachten we dan ook wel een lovesong.

Stel je aanstaande is een fanatieke fotograaf tijdens jullie vakanties, neem dan een oude vintage camera mee en fotografeer.

Een prop is altijd leuk als het bij je past. Wat denk je van je huisdier, niet zo netjes om dat een prop te noemen, maar als jullie huisdier heel belangrijk is voor jullie, dan is het natuurlijk erg leuk om je paard of hond op de trouwfoto’s te zetten.

Hippe trouwkleding

Een lederen jackje als jij zo’n type bent, hoe leuk een mooie jurk met een stoere jas. En handig als het wat kouder is om bij de hand te hebben.

En mag het wel wat stouter dan zit de kousenband uiteraard verstopt onder de jurk. Een meer sexy foto van een omhooggehouden jurk mag dan niet ontbreken. Tijdens het avondfeest hebben de vrijgezellen mannen dan ook wat te vangen.

Zijn jullie zonaanbidders, neem je stoere zonnebril mee. Een spiegelende zonnebril is ook erg leuk. En om daar even door te gaan over de zomer, heb je nog een mooie zonnehoed liggen, neem mee, die is niet alleen voor de honeymoon.

Confetti en rookbommen op jullie trouwdag

Confetti, want waar er feest is mag het sprankelen, maar uitereraard geen plastic confetti uitstrooien in het bos, wat denk je van bloemblaadjes of nature confetti. Let op met papieren confetti op de dansvloer,
regelmatig heeft er een bruidje een rode jurk aan over gehouden.

Een mega ballon in jullie toffe kleur of een sprekende tekst kan een vrolijke foto geven.

En wat dacht je van rookbommen, super op jullie trouwdag, zowel tijdens de fotoshoot als op jullie feest.

Trouwauto

De auto vooral een stoer exemplaar gaat zeker door voor een toffe accessoire.
En wat dacht je van een bakfiets, zo vaak geeft een bruidspaar aan dat ze dat leuk
vinden, maar zelden staat hij er op de trouwdag. Gewoon doen, moet je zien hoe vrolijk.

Kortom, er is zoveel, zoek ook maar eens op pinterest, maar kies vooral wat je leuk vind en wat bij jullie past. De omgeving doet al erg veel. Zo mag de onderstaande bruidegom nog even langskomen in de winkel waar hij zijn pak heeft gekocht.
En uiteindelijk gaat het om de liefde en vooral die wil je zien, stop dus niet de hele auto vol met props, want jullie 2 stralen al meer dan genoeg op jullie trouwdag. En maak je dus niet te druk om de vraag, wat neem je mee tijdens de fotoshoot op onze bruiloft. Meer leuke ideeën, kijk op mijn website bij de bruiloften https://photosandfeelings.nl/bruiloft

Mar 23, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *